Consultaties zijn mogelijk op maandagavond (19u00-21u00) en woensdagavond (19u00-21u00).


Een afspraak kan zowel telefonisch, per mail als via de link 'maak een afspraak' gemaakt worden. Indien ik niet bereikbaar ben, kan u een bericht nalaten. Ik bel u nadien zo discreet mogelijk terug. Indien u niet wenst opgebeld te worden, kan u dit steeds vermelden.

Tel. 0485/69.52.70
Email: seksuologe.kimserneels@gmail.com


Jan Van Bembysebolwerk 4/02, 9000 Gent  De afspraken zijn niet gekoppeld aan vaste dagen en/of uren. We bespreken dus samen wanneer dit het beste kan doorgaan.

Ruimte
Charles De Kerchovelaan 17
9000 Gent

 

Een consultatie duurt gemiddeld 50 minuten. De kostprijs voor een individueel gesprek bedraagt €50, voor een koppelgesprek is dit €60. Betalen kan cash, of via de bancontact-app. Tot op heden is er enkel een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via de Christelijke Mutualiteit. Meer info hierover kan je terugvinden op de pagina ‘terugbetaling’.

Een consultatie kan telefonisch of per mail geannuleerd worden. Gelieve dit tijdig op voorhand te melden. Indien de annulatie binnen de 24 uur voorafgaand aan het gesprek gebeurt, zal hiervoor bij de volgende afspraak een halve consultatie aangerekend worden.